Prijzen

Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW in euro’s en exclusief verzend kosten. Alle aanbiedingen op de website van DeVaGe zijn vrijblijvend, tenzij uitdrukkelijk anders staat vermeld. Aanbiedingen gelden niet automatisch voor nabestellingen. Producten uit de SALE kunnen niet worden geretourneerd. De prijzen zijn op voorbehoud van drukfouten.

Betaling

Betalen met iDEAL

iDEAL is een betaalmethode, waarbij je je aankoop in een webwinkel afrekent via je eigen bank.

Als je iets koopt via een webwinkel, dan kies je ‘bij de kassa’ je eigen bank. Je belandt dan automatisch op het inlogscherm van de internetbanieromgeving of mobiel bankieren app van je bank. Als je bent ingelogd hoef je de betaling alleen nog maar te bevestigen.

Creditcard

Creditcards worden veel gebruikt voor online betalingen aan buitenlandse webwinkels. Ze kennen een zogeheten charge back-regeling. Je kunt hier een beroep op doen als:

  • Je een bestelling niet geleverd hebt gekregen.
  • Een product beschadigd is bij aankomst.
  • Als je iets krijgt wat je niet besteld hebt.

De creditcardmaatschappij vordert het geld terug bij de verkoper en geeft het aan de kaarthouder terug.

Zowel PayPal (zie hieronder) als creditcardmaatschappijen leggen de bewijslast bij de verkoper. Als die bijvoorbeeld niet kan bewijzen dat hij een bepaald product geleverd heeft, kan de consument zijn geld terugkrijgen.

Aankopen die je met je creditcard of PayPal doet zijn bovendien vaak verzekerd tegen diefstal, vermissing of beschadiging.

Paypal

PayPal is een populair middel om online te betalen. Deze betaalmethode wordt ook veel gebruikt op veilingsites als eBay en Marktplaats. Anders dan iDEAL biedt PayPal aankoopbescherming. PayPal is in dat opzicht als betaalmethode te vergelijken met creditcards.

Heb je een product dat je met PayPal hebt betaald niet ontvangen, dan zorgt PayPal dat je je geld terugkrijgt. Ook als het product tijdens verzending beschadigt of sterk afwijkt van de beschrijving, kun je via PayPal je geld terugkrijgen. Je moet dan wel zelf een claim indienen.

Levering

We streven ernaar je bestelling binnen 1of 2 werkdag na ontvangst van de betaling naar je te verzenden.
Indien een artikel, onverhoopt niet leverbaar zal zijn, zal dit per e-mail aan je meegedeeld worden. Je hebt de mogelijkheid om de order te annuleren, of vervangende artikelen te bestellen. DeVaGe is niet verantwoordelijk voor bij PostNL zoekgeraakte pakketten. Speciale verzoeken qua levering kunnen per email meegedeeld worden aan info@devage.nl .

Verzenddagen

Bestellingen die van maandag tot en met vrijdag voor 15:00u geplaatst worden, worden, na ontvangst betaling, dezelfde dag afgeleverd bij PostNL. Bestellingen na 15:00u worden de volgende dag verzonden. Bestellingen die op zaterdag en zondag gedaan worden, worden meteen de maandag erop verzonden.

Verzendkosten

De verzendkosten wordt bij een retournering niet terugbetaald!

Retourneren

Na ontvangst van de door u bestelde artikelen, heeft u het recht de bestelde artikelen binnen 14 werkdagen na de verzenddatum, retour te zenden. Dit is alleen mogelijk als je hier voorafgaand (binnen 14 dagen na ontvangst van de bestelling) via email (info@devage.nl) melding van gemaakt hebt aan DeVaGe. Het geretourneerde product moet binnen 14 dagen na het ontvangen van de mail met het retour adres ontvangen zijn door ons. Het staat DeVaGe vrij om artikelen die buiten bovengenoemde termijn worden geretourneerd, al dan niet te accepteren. Mocht het zo zijn dat de producten binnen 2 weken kapot zijn gegaan kunt u een mail naar info@devage.nl sturen met daarin uw gegevens en de klacht.

Na ontvangst nemen wij contact met je op om de volgende mogelijkheden te bespreken:Je wenst een ander product te ontvangen (een ander model en/of een andere

Het aankoopbedrag wordt teruggestort op je rekening (iDeal), behalve de verzendkosten. Ook hierbij geldt dat het geretourneerde product binnen 14 dagen bij ons ontvangen moet zijn. Zodra DeVaGe het product in nieuwstaat heeft ontvangen wordt het betaalde bedrag (exclusief verzendkosten) teruggestort. Let op: alleen ongebruikte en onbeschadigde producten kunnen binnen 14 werkdagen geretourneerd worden om het bedrag teruggestort te kunnen krijgen op uw rekening.

Gegevens en Privacy

Je moet ervoor zorgen dat de gegevens die je aan DeVaGe verstrekt, juist, volledig en actueel zijn. Ook garandeer je dat je wettelijk bevoegd bent op enige wijze gebruik te maken van de webwinkel.

DeVaGe garandeert dat al je gegevens met de grootst mogelijke zorg worden behandeld en dat deze gegevens niet zullen worden doorgegeven, doorverkocht of op enige andere wijze ter beschikking worden gesteld aan derden zonder jouw toestemming. DeVaGe zal je gegevens verwerken en opnemen in haar bestand om haar verplichtingen voortvloeiende uit de overeenkomst die zij met je heeft gesloten na te kunnen komen en/of jouw aanvraag in behandeling te kunnen nemen. Daarnaast kan je e-mailadres worden gebruikt om je op de hoogte te stellen van bepaalde producten en diensten die voor jou aantrekkelijk kunnen zijn, tenzij je daarvoor geen toestemming hebt gegeven.

Klachtenafhandeling

Voor klachten met betrekking tot onze diensten en/of artikelen kun je per email contact opnemen: info@devage.nl.
Je klacht zal te allen tijde behandeld worden en we hopen dan ook tot een passende oplossing te komen.

Verified by MonsterInsights