DeVaGe is trendsetter op het gebied van Ibiza sieraden en -accessoires. We hebben een webshop vol met een prachtige collectie stainless steel sieraden, armbandjes, kettingen, portomonnees en handtasjes. Alles vooruitlopend op de nieuwste mode & trends.

Neem snel een kijkje in onze webshop en laat je verrassen & verleiden door het aanbod!

Naar de winkel!

Welkom bij DeVaGe.

Ik ben Desy, een modebewuste vrouw. Heb een opleiding mode ontwerper gevolgd. Ben altijd werkzaam in de mode branche (ontwerp & verkoop) geweest en heb door mijn ervaring veel gevoel voor styling. De laatste jaren heb ik mij gespecialiseerd in de verkoop van sieraden en accessoires via DeVaGe.

Veel mensen kennen mij van de Ibiza- en Hippiemarkten. (En het WorldFashionCenter)

DeVaGe.nl is nu dus ook online en de website omvat producten als: kettingen, sjaals, oorbellen, portomonnees, clutches en chokers.

Ook al valt veel van onze collectie voor onze begrippen onder de zgn commerciële lijn, we kiezen de mooiste en nieuwste stukken uit. Alles is nieuw en volgens de laatste collectie. (We hebben geen koopjes hoek, onze voorraden worden twee keer per jaar opgekocht, zodat we voorop blijven lopen).

Daarnaast hebben we ook een lijn met unieke sieraden. Deze zal ik helaas maar af en toe te koop kunnen aanbieden. Enerzijds omdat het handmade is, maar ook om het exclusief te houden en niet heel NL er mee loopt straks.

Inkopen doe ik altijd zelf en ga hiervoor ook veel naar het buitenland. Veel sieraden maak ik ook zelf en veel laat ik speciaal voor mij maken op Ibiza zelf.

U zult daarom ook merken dat veel van mijn producten boho en/of hippie geïnspireerd zijn.

Kijk vooral een rond en laat u verrassen!

Groetjes Desy
DeVaGe

Handgemaakte producten

We hebben ook een unieke collectie handgemaakte sieraden uit Ibiza! Daarnaast ontwerpen en maken wij ook zelf kettingen en armbanden.

Makkelijk betalen

Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW in euro’s en exclusief verzend kosten. Verzenden is gratis bij bestellingen boven €49,95 per keer. Wij geven de voorkeur om te betalen direct met iDEAL, PayPal, Bitcoin ,Creditcard en Klarna Achteraf betalen.

Snelle levering

Bestellingen die van maandag tot en met vrijdag voor 15:00u geplaatst worden, worden, na ontvangst betaling, dezelfde dag afgeleverd bij PostNL. Bestellingen na 15:00u worden de volgende dag verzonden. Bestellingen die op zaterdag en zondag gedaan worden, worden meteen de maandag erop verzonden. Je hebt je pakket vaak al binnen enkele dagen binnen.

14 dagen bedenktijd

Toch niet het juiste product besteld? Bij DeVaGe heeft u, vanaf de datum van verzending, 14 werkdagen bedenktijd. Je kunt het product terugsturen of voor een andere product kiezen, of het bedrag teruggestort krijgen op je rekening.

Nu winkelen