DeVaGe is trendsetter op het gebied van handgemaakte Ibiza jasjes en tassen. Met een webshop vol kleding, stainless steel armbandjes en kettingen lopen wij voor op de nieuwste trends. & trends.

Neem snel een kijkje in onze webshop en laat je verrassen & verleiden door het aanbod!

  DeVaGe

Bisschop Ottostraat 38, 2033GP Haarlem, mob: 0641970910

Kvk :65242262    BTW. nummer :NL002439408B90

Naar de winkel!

Welkom bij DeVaGe. Ik ben Desy Georgieva, een modebewuste vrouw en heb tevens een opleiding tot mode ontwerper gevolgd. Vanaf mijn twintigste ben ik werkzaam in de mode branche (ontwerp & verkoop). Door deze jarenlange ervaring heb ik veel gevoel voor styling ontwikkeld. De laatste jaren heb ik mij gespecialiseerd in de verkoop van Boho jasjes ,tassen,kleding,sieraden en accessoires via de website DeVaGe en sinds kort Bol.com . Veel mensen kennen mij van de Ibiza- en Hippiemarkten. (En het WorldFashionCenter) Middels de website DeVaGe.nl en Bol.com bied ik o.a. producten aan als: handgemaakte Ibiza jasjes en tassen,kettingen, sjaals, oorbellen,clutches en chokers. Veel van onze collectie valt onder het begrip ‘commerciële lijn’, wij kiezen de mooiste en meest nieuwe en trendy producten . Dit natuurlijk volgens de laatste collecties. (Wij hebben geen koopjes hoek, onze voorraden worden twee keer per jaar ingekocht, zodat we voorop blijven lopen). Daarnaast hebben we ook een lijn met unieke sieraden. Deze zal ik af en toe te koop kunnen aanbieden. Enerzijds daar deze handgemaakt zijn, maar ook om het exclusief te houden en er voor te zorgen dat niet heel Nederland met de zelfde sieraden loopt. De inkopen doe ik altijd zelf en ga hiervoor ook veel naar het buitenland. Veel sieraden maak ik ook zelf en/of laat ik speciaal maken op Ibiza. U zult daarom ook merken dat veel van de producten boho en/of hippie geïnspireerd zijn. Kijk vooral een rond en laat u verrassen! Groetjes Desy DeVaGe

Handgemaakte producten

We hebben ook een unieke collectie handgemaakte sieraden uit Ibiza! Daarnaast ontwerpen en maken wij ook zelf kettingen en armbanden.

Makkelijk betalen

Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW in euro’s en exclusief verzend kosten. Wij geven de voorkeur om te betalen direct met iDEAL, PayPal en Creditcard.

Snelle levering

Bestellingen die van maandag tot en met vrijdag voor 15:00u geplaatst worden, worden, na ontvangst betaling, dezelfde dag afgeleverd bij PostNL. Bestellingen na 15:00u worden de volgende dag verzonden. Bestellingen die op zaterdag en zondag gedaan worden, worden meteen de maandag erop verzonden. Je hebt je pakket vaak al binnen enkele dagen binnen.

14 dagen bedenktijd

Toch niet het juiste product besteld? Bij DeVaGe heeft u, vanaf de datum van verzending, 14 werkdagen bedenktijd. Je kunt het product terugsturen of voor een andere product kiezen, of het bedrag teruggestort krijgen op je rekening.

Nu winkelen